Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ Ελληνικά English

Με εμπειρία πολλών δεκαετιών στον τομέα των ακινήτων και ενεργό δράση στο πεδίο του Real Estate, σας παρουσιάζουμε την πρωτοποριακή πλατφόρμα "Pathos Real Estate" που σκοπό έχει την δημιουργία μιας "ελίτ" κοινότητας ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΩΝ / ΠΩΛΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ & BROKERS.


MONO NA ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ:


1. Έχουμε δημιουργήσει δυνατές συνεργασίες με Κτηματομεσίτες / Πωλητές ακινήτων / Κατασκευαστές / Επενδυτές & Brokes σε διάφορες χώρες, όπως Κύπρος, Ελλάδα, Νότια Γαλλία, Λονδίνο και άλλες, συνεπώς λειτουργούμε σαν κόμβος, σαν κτηματομεσιτικός φάρος όπου φέρνουμε σε επαφή κτηματομεσίτες, να συνεργαστούν μαζί, να αλληλό-καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους και να μπορέσουν να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα διαδικαστικά, δημιουργικά και καθημερινά, στον τομέα των ακινήτων.
    
2. Πρόκειται για μια καινοτόμα πλατφόρμα Marketing & Διαφήμισης όπου σκοπό έχει να φέρει τους Κτηματομεσίτες-       Κατασκευαστές & Πωλητές σε συνεργασία και αρμονία.
 
3. Οι Κτηματομεσίτες, μπορούν να δημοσιεύονται στην κοινότητα Pathos MED Community στο facebook,
και να ανταλλάσουν απόψεις, όπως και να ανεβάζουν άρθρα που σχετίζονται με τα ακίνητα. Μέσω της δημιουργίας της σελίδας στο Facebook μπορεί ο κτηματομεσίτης να έρθει σε επαφή με άλλους Κτηματομεσίτες/ Brokers, CEO, COO & με πωλητές κι επενδυτές από ολόκληρο τον κόσμο και να ανταλλάσουν απόψεις και σχόλια σε ό,τι αφορά τον κόσμο των ακινήτων (Real Estate) καθώς και να συνεργαστούν.
  
4. Το επόμενο βήμα της PATHOS REAL ESTATE είναι η δημιουργία e-Magazine (ηλεκτρονικό περιοδικό-ετήσιο) με ακίνητα και άρθρα που θα αποστέλλεται σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ακινήτων στο εξωτερικό (Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο, UAE, Ινδία, Κίνα, Λίβανο).

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:
 • ΔΕΝ καταχωρούνται εταιρείς ή επιχειρήσεις στην Pathos Real Estate, αλλά ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ!
 • Να εργάζεσαι για πάνω από πέντε έτη στον τομέα των ακινήτων ως Πωλητής Ακινήτων / Κτηματομεσίτης / Broker
 • Να διαθέτεις Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Κτηματομεσίτη (μόνο για Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων & Εταιρείες).
 • Εάν είσαι Πωλητής ακινήτων ή Σύμβουλος ακινήτων και εργάζεσαι σε Κτηματομεσιτική εταιρεία, μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου στην PATHOS real Estate (δεν απαιτείται να είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης).
 • Απαραίτητη είναι η φωτογραφία σου, ένα σύντομο βιογραφικό και οι περιοχές δραστηριοποίησης.                             ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:


ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ έναν Real Estate Coach!

AΡΑΓΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑΝ REAL ESTATE COACH;

Η απάντηση είναι με βεβαιότητα ΝΑΙ!
Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ακινήτων, όπως και στην συμβουλευτική και το Business & Executive Coaching σας παρέχουμε ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες με βραβευμένους ομιλητές- Coaches και συμβούλους ώστε να καταφέρεις όχι μόνο να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, αλλά μαζί μας θα μάθεις πως να:
 • Εξελίξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. 
 • Ενισχύσεις τις Εργασιακές και τις Διαπροσωπικές σου σχέσεις. 
 • Αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, για να αυξήσεις και την παραγωγικότητά σου. 
 • Γίνεις πιο δημιουργικός. 
 • Διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου. 
 • Ξεκαθαρίσεις τι είναι και τι δεν είναι Coaching. 
 • Κατανοήσεις ποιες είναι οι βασικές δεξιότητες Coaching και ποια τα οφέλη τους και πως θα τις χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου.
 • Χτίσεις Αυτοπεποίθηση - Δυναμικότητα & πως να πετυχαίνεις τους στόχους σου!
 • Θα αλλάξεις τρόπο σκέψης και ανακαλύψεις τον ιδανικό εαυτό σου. Όπου αυτό συνεπάγεται προσωπική βελτίωση και κατάκτηση στόχων... ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Η διαδικασία που ακολουθεί ο εξειδικευμένος REAL ESTATE Coach, διεξάγεται μέσω συνεδριών, σεμιναρίων και ασκήσεων (προσωπική συνεδρία ή ομαδική).Ο,τι κι αν κάνεις στην ζωή σου, κάν' το με PATHOS!

Επικοινώνησε με έναν REAL ESTATE COACH και πάρε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι: info@pathosrealestate.com